Dag 7 Min bästa vän! Som jag tyvär inte ha...

20101025192-001 (MMS)

Dag 7 Min bästa vän! Som jag tyvär inte har något kort på här just nu. Min bästa vän heter Martina Andersson och är bosatt i buschen, hon har en liten hmm inte så liten son längre. Även om det känns som igår han föddes, jag minns den dagen lika väl som när mina egna barn kom till världen, för jag fick den stora äran att få vara med på förlossningen :) underbar upplevelse. Vi har upplevt så mycket tillsammans så det skulle bli alldeles för långt att skriva om det här. Martina är en härlig person som jag kan berätta allt för, och hon vet nog allt om mig. Allt från hur jag vill att en kille ska se ut till hur jag ser ut när jag sover haha. Och duktig på allt är hon också den där martina, klok och väldigt händig hon fixar allt. Hon är lite som byggare bob - "kan vi fixa't? " KLART VI KAN! Grymt bra mamma är hon också, jag hade aldrig klarat av att vara ensamstående men hon klarar det så bra! 12 år tror jag det blir som vi kännt varandra och jag hoppas det blir lika många fler. Jag är glad att jag får vara en del i hennes liv och att hon vill vara en del i mitt.


Dag 6! Min dag idag.. Hela familjen vaknad...

201101301025 (MMS)

Dag 6! Min dag idag.. Hela familjen vaknade vid 7,30 så vi la oss allihopa i stora sängen och myste en stund. Sen gick Lucas och Christer upp medans Hampus bara skulle äta lite sen skulle vi också upp. Men vi somnade visst om till kl 10 det var riktigt skönt. När jag fått i mig lite frukost så drog jag igång och dammade lite och dammsög och torkade golv sen. Och vattnade alla törstiga blommor. Eftersom det vart så sen frukost för mig sket jag i lunch, lucas fick rester från igår. Mamma och Linnéa kom för att hämta Rasmus så de kom in en sväng. Sen bakade vi lite pizza Jag tog det vanliga på min bit. Fetaost, svarta oliver och röd paprika. Mums! Efter maten så tog jag och Sara en långpromenad, det är så trevligt med sällskap på mina promenader. Sen när jag kom hem fick Hampus och Lucas duscha. Sen var det natti natti för Lucas. Den stackarn har fått hosta :/ hoppas det inte håller i sig. Hostar ingenting på dagarna knappt men på morgon och kväll. Weird. Tittade på solsidan och sen på Minuten. Åt godis, rester från pizzan och lite ostkrokar. Frossa vad är det? Haha. Men ibland blir jag sådär sugen på allt och ingenting. Nu ligger jag i sängen. Båda barnen sover och Christer ser en film. Jag funderar vaken och sovande tid på dopet. Måste ringa imorgon igen och få en tid för att träffa prästen. Sen är det lite mer som måste lösas som jag är orolig över. Hur fan ska jag få plats med alla tårtor i min kyl liksom Jag behöver få komma in i församlingshemmet dagen innan. Jag Hoppas och HOPPAS! Annars om det krisar sig rejält kanske jag får låna en bit av Sara och Johans kyl om jag frågar riktigt snällt kanske:p nej nu vaknade Hampus IGEN! stackarn de kliar i hans ansikte, har fått som eksem. Gissar på mjölkallergi, då jag var rejält allergisk mot mjölk och fick lov att dricka soyasemp som jag vägrade typ. Tjo hej.


Jag dricker. Jag dricker mest vanligt vatt...

lucargamal (MMS)

Jag dricker. Jag dricker mest vanligt vatten. Dricker även rätt mycket Loka. Dricker cola ibland när suget smyger sig på.


Dag 4, jag tränar! Jag tränar ingenting al...

fia0003w (MMS)

Dag 4, jag tränar! Jag tränar ingenting alls. Tänkte att jag skulle börja på gym men mitt bäcken sa ifrån så det vart inte nå. Jag är dock ute och går i princip varje kväll. Skönt! Sen finns det annat jag tränar på som typ att inte äta så mycket godis.! --- Idag efter frukost så drog jag igång städningen här Hemma, dammsög och torkade golv, dammade lite först också. Sen var det dags för lunch. Och sen for vi in till nya familjecentralen och öppna förskolan, tyckte inte att det var nå speciellt hoppas att det blir bättre de hade bara varit öppet i 2 veckor. Jag kom med lite förslag hur de kan göra det roligare för barnen. Lucas tyckte att det var kul och han var såå trött efter några timmar där. Sara och barnen var också med! Vi åkte en sväng till öb och köpte lite godis och annat gott. Till imorgon var meningen men vi nallade lite idag också. Det ska va gött och leva annars kan de kvitta :p ! Haha. Idag har jag även ringt och bokat dop det var ju synd att det var helt fullt i Mars jag som ville ha dopet i Mars. Till februari hinner jag ej så det får bli i April. Måtte Hampus kommit i klänningen. Men jag fick ingen tid när jag ska träffa prällen och bestämma hur dopet ska gå till så jag måste ringa igen i veckan. Längtar till Juli också för då ni då ska min bror GIFTA sig herregud vad kul :) och han fyller år idag också, Grattis Grattis.


Dag 3, min mamma heter Liselotté och min p...

fia0061 (MMS)

Dag 3, min mamma heter Liselotté och min pappa heter Göte, mamma bor i Leksand med sin nye karl och pappa bor under vintern i indien och under sommaren vid farmor och farfar i en stuga. De skildes för ca 14 år sedan tror jag. Jag minns bara att det var såå skönt när de flyttat ifrån varandra. De träffades i väldigt unga år så antar att de växte ifrån varandra. Tillsammans fick de ialla fall 7 ungar!


2: Min Kärlek! Yes min karl heter Christer...

fia0014m (MMS)

2: Min Kärlek! Yes min karl heter Christer och i sommar har vi varit tillsammans i hela SJU år, ja tiden den springer iväg kan man ju säga. Det var året 2004 sommar, juli och Power Meet i Västerås för er som inte vet så är power meet en raggarbilsträff, en crusing. Jag velade lite om jag verkligen skulle åka med Martina, Lina och Tony och Kerstin (Linas föräldrar) Men jag åkte med. Vi kom dit dagen innan crusingen började. Vi installerade oss på campingen och gick senare på kvällen bort till "Resturangen" man kunde köpa korv, hamburgare och chips där. Vi satt där och kikade lite, och ser sen 3 karlar komma gående med en platta öl, i mitten går en lång lite kraftig rakad karl *mums* jag ville ha honom. Men trodde inte att det skulle bli mer än ett one night stand eller möjligtvis bara en flört under tiden där. Han satt sig brevid mig och visade tydligt att han var intresserad. Jag kan än idag minnas precis hur han såg ut den kvällen. Så läcker! Och så full haha. Vi drack till tidiga morgonen. Vi träffades varje kväll de dagarna vi var i västerås. Sen var han bara borta, bara sådär. Ja tack och hej då tänkte jag. Men där hade jag fel minsann. Han ringde mig när han kommit hem till Filipstad i Värmland (Ja han är ju värmlänning) och frågade om han kunde komma på måndagen detta var då en söndag. Han kom på tisdagen tror jag och skulle bara vara kvar i 1vecka. Haha ja han är ännu kvar efter 7 år! Christer är en snäll karl, väldigt blyg, väldigt lat för det mesta. Men så snygg, han har blåa ögon och han har skägg, han är grov och han är oftast rakad på skallen. Precis som jag vill att en karl ska se ut. värmlanning som han är så är han lite trög ibland :p Haha. Men jag älskar honom endå. Vi firar 7 år i sommar och är fortfarande inte förlovade, men den dagen kanske kommer den också. För jag hoppas på att ha gift mig innan jag fyller 30 år och jag hoppas att det är med Christer <3


Detta är då jag Sofia född 1987. bor i en ...

ny (MMS)

Detta är då jag Sofia född 1987. bor i en by ca 1 mil utanför Falun med min sambo och våra två barn. Är född och uppvuxen här, men flyttade 2005 (tror jag det var) in till Hälsinggården, närmare bestämt verkstadsvägen 32b till en 1a med Christer. Vi hann inte bo där så jätte länge innan jag blev gravid, och flyttade då till en 2a på verkstadsvägen 38b. Jag gillar det området! När våran som blivit 1år flyttade vi hit där vi bor nu och har då bott här i 4 år i Augusti i år. Jag är utbildad barnskötare, gick på kristinegymnasiet och tog studenten 2006 när jag var höggravid. Var hemma länge med Lucas. Då jag inte ville lämna honom på dagis för att han slutat andas och nästan dött ifrån oss 2ggr. När han var 2 år fick jag lov att lämna honom då hos dagmamma. Jag gick en kurs och sökte jobb som en idiot, tillslut fick jag jobba extra inom hemtjänsten och sen även som personlig assistent och jag trivs som fisken i vattnet. Jobbade till i Augusti 2010, och är nu mammaledig. Jag skulle nog beskriva mig själv som en lugn, omtänksam , snäll och rolig, jag är också en jävligt envis person på gott och ont. Mitt allt här i Livet är min familj och mina vänner för dom gör jag allt. I ungdomens dagar var jag inte den jag är idag, däremot har allt jag varit med om och gjort format mig till just den jag är idag Alkohol var det längesedan jag brukade, sist jag drack var jag 18 år :p ja kan ni tänka er det är 6 år sedan, jag förstår inte längre vitsen med att dricka sig berusad och sen finns det andra orsaker till att jag inte dricker, men det tar jag inte upp här och nu. Sluta röka har jag också gjort för längesedan men kan bli extremt röksugen ofta. Men ingen idé att dra ett bloss för då är jag nog fast igen. Jag äter alldeles för mycket godsaker men det är ju såå gott. Och sen äter jag nog alldeles för mycket mat också, jag har helt enkelt bra aptit. Är dock ut och går 30 min varje kväll och har på 10 veckor förlorat 17 kg hurra för mig. Men visst sen har jag fött barn också och då försvann något kilo, men vissa förlorar visst ingenting efter förlossning. Så 17kg är jag nöjd med.


Tema!

Min blogg kommer handla om en speciell sak varje dag i 25 dagar så ni som läser lär känna mig. 

Dag 1: Det här är jag
Dag 2: Min kärlek
Dag 3: Mina föräldrar
Dag:4: Jag tränar
Dag 5: Jag dricker
Dag 6: Min dag idag
Dag 7: Min bästa vän
Dag 8: Min garderob
Dag 9: Jag tror på
Dag 10: Det här hade jag på mig idag
Dag 11: Mina syskon
Dag 12: Jag är stolt över
Dag 13: Den här veckan
Dag 14: Min arbetsplats
Dag 15: En dröm
Dag 16: Min favoriträtt
Dag 17: Jag saknar
Dag 18: Jag ångrar
Dag 19: Denna månad
Dag 20: Jag är rädd för
Dag 21: Min älsklingsplats
Dag 22: Det här upprör mig
Dag 23: Min lägenhet
Dag 24: Det här mår jag bra av
Dag 25: Framtid


Doftkänslig har jag nog blivit. Sen lillen...

201101231007-001 (MMS)

Doftkänslig har jag nog blivit. Sen lillen kom så har vi tvättat med allergi sköljmedel eftersom de små brukar vara så känsliga. Nu har vi börjat tvättat med äppeldoft men ytterst lite bara. Jag bytte sängkläder idag och dessa sängkläder är tvättade för länge sedan med ett annat sköljmedel och det verkligen stack i min näsa och troligen i Hampus näsa också för han kunde inte somna. Nu bytte jag igen till andra sängkläder som är tvättade med allergi sköljmedel och nu har han somnat :)! Jag antar att han kommer vakna tidigt imorgon bitti eller vara vaken inatt, han sov nämligen mellan 18-22 först. Men sånt är livet. Jag har lovat Lucas att jag och han ska gå på bio om någon vecka. Han har bestämt att han ska ha popcorn, saft och en klubba då :) även fast jag sagt att han kan få en dricka så vill han hellre ha saft. Gosunge! Det svider i mina ögon av trötthet och kliar fortfarande i näsan efter sköljmedlet så jag tror nog att det är dags att krypa till kojs. Dagens inlägg var från början egentligen mycket längre, men jag ångrade mig och raderade en massa. So long


Vi har en sjuk liten kille här hemma. Igår...

l_nghamp (MMS)

Vi har en sjuk liten kille här hemma. Igår hade han nästan 40 graders feber så har fått alvedon var 6e timme i ett dygn. Fast han fått alvedon var tempen rätt hög. Idag har det varit lite bättre, men då har han spytt så det har stått fontän ur munnen. Jag hade honom liggandes i mitt knä och det sprutade upp i mitt ansikte. Härligt värre. Stackarn det spruta ur så en fem ggr. Usch. Nu har han fått behålla lite mat och sover. Jag hoppas att både febern och kräkningarna är borta imorgon. Jag hatar när mina barn är sjuka o det känns extra jobbigt när han är så liten. Bra att han har lite att ta av ialla fall min lilla älskling som vägde 7500 någonting nu <3 jag och christer har tittat på SOS och jävlar vad jag längtar till sommaren, midsommar sol bad och förhoppningsvis en liten semester, vart den nu bär i år. Tyvär så blir det nog bara Furuvik Men sen så när Hampus blivit lite större, så ska vi åka längre. Möjligtvis att det kan bli eskilstuna också vi får se helt enkelt. Vi har lovat Lucas att vi ska försöka sova på hotell en gång i sommar ialla fall. Drömmen vore ju att bo i husvagn på en fin camping 1vecka under sommaren, men jag får drömma vidare. Kanske ett annat år! Jag drömmer också om ett eget hus, en sommarstuga i Rättvik och en bra inkomst. Ja men som sagt jag drömmer vidare. Jag måste komma på nå vis att tjäna ihop lite stålar, hmm hur ? Hur tjänar man pengar utan att jobba?! Jag har lite saker jag ska ta och ordna, inte för att tjäna pengar utan för att jag ska fixa det nu, jag borde verkligen ta tag i den drömmen. Men frågan är om jag är redo?! -- på tal om att drömma, jag drömmer sjukt konstiga drömmar på nätterna. Dom är verkligen helt konstiga.


Jag och Hampus tog oss en rejäl sovmorgon ...

tr_ts_t (MMS)

Jag och Hampus tog oss en rejäl sovmorgon så idag kan jag inte klaga på att jag är trött. Sen efter lunch så tog jag med mig Lucas till stan, vi åkte till lasarettet och tog blodprov på mig och sen hämtade vi en bröstpump eller heter det mjölkpump? Anyway. Jag tänkte att jag skulle bli sk amma, alltså sälja min bröstmjölk till avd 33, jag tjänar en liten slant och gör samtidigt något bra för de små barnen. Och eftersom Hampus äter så ofta och han verkar få i sig bra med mjölk för han växer så det knakar så trodde jag att jag hade mycket mjölk. Pumpade med pumpen i en halvtimme och fick bara ut 15ml vilket hån. Ska testa imorgon bitti, det är då brösten brukar vara sprängfulla, men blir det inge bra resultat så får vi se om jag verkligen ska bli amma. Vi får prova pumpa någon vecka och se. Efter besöket på lasarettet så åkte vi till lidl och köpte en massa frukt och grönsaker. Billigt och bra. Jag tycker att de alltid har fräscha grönsaker där, väldigt synd att de slog igen i norslund nu när det ligger i britsarvet åker man ju nästan aldrig dit. Sen vart det full fart hem eftersom Hampus började bli hungrig. Gjorde god mat idag också, kyckling pastasallad. Gick en promenad på kvällen, klarade mig helskinnad idag vilket jag inte gjorde igår. Sen har jag vräkt i mig choklad, yoghurt, kycklingsallad och lite cola, suget tog över hand. Firade lite för jag kom faktiskt i mina gamla byxor i storlek 30 idag :) Yeah! Fast mina snygga jeans som jag beställde i storlek 31 kommer jag inte i, men någon gang så för de är ju så läckra. Vilken storlek har du på jeans?! Christer lägger nu Lucas för andra gången, han har så ont i tanden säger han, men nu har vi kommit på att det är i tandköttet. 6 års tanden är påväg upp, det har den iofs vart ett tag men gör bara ont då och då. Usch jag vet ju hur ont det gjorde när mina visdomständer kom. Det är lite tidigt att få sexårs tanden nu men han var bara 5 månader när han fick sin allra första tand. Nu har han somnat också efter lite alvedon. Nu återstår det att se om han sover hela natten. På onsdag har vi tid hos tandläkaren också kl 8. Nej nu ska jag spela mitt spel på telen som jag spelat hur många ggr som helst nu, men jag klarar inte denna bana. Vet ni hur irriterande det är? Mycket! Tack och hej snygg tjej.


Jag som inte skulle äta godis på vardagarn...

20110112925-002 (MMS)

Jag som inte skulle äta godis på vardagarna, nu skiter jag i det löftet. Gick och köpte mig lite godis till kvällen och drack coca colan jag köpte igår. Kände mig inte alls på topp idag. Tog tempen och hade 38,6 grader inte undra på då.. Idag var första dagen jag har vart hemma en hel dag själv med barnen, christer var och jobbade :) bra att han fick jobba, mindre bra att de bara är timjobb. Men bättre någon dag än inget alls. Det gick över förväntan att vara ensam med barnen. Svårast var nog för Lucas, de ggr han ville ha hjälp med något satt jag och ammade.. Vi var uppe tidigt imorse, när kl var 9 hade vi ätit frukost, diskat och spelat yatzy, sen slängde vi oss i soffan och tittade på madicken :) härligt med gamla klassiker. Sen när Christer kom hem och vi hade ätit tog jag med mig Lucas ut en sväng, skönt med frisk luft. Jag längtar varje månad tills räkningarna kommer, jag vet jag är knäpp men det är så skönt när man vet vad alla räkningar landar på så man vet Hur mycket pengar det är kvar till annat ,är det väl dags att släcka ner och hoppas på att natten blir bra. Älskar mina fin fina killar <3 Lucas och Hampus mina små prinsar!


Okej, när fan ska jag vinna de där miljone...

svartchris (MMS)

Okej, när fan ska jag vinna de där miljonerna som jag ska vinna? Det är dags snart, jag ska ju ha köpt hus och gift mig innan jag fyller 30, det är faktiskt snart bara 6 år kvar. Jag får tro att när det är meningen att jag ska vinna, då vinner jag. Annars kommer jag aldrig få ett hus, jag kan inte spara ihop minst 150 000 kr till kontantinsatts, jag menar ska jag spara så mycket kan jag köpa hus lagomt tills jag ska dö! Vi väntar på vinsten. idag har jag och Hampus vart till gymmet :p han skötte sig super bra var ju så mycket nytt att se och lyssna på, det fick vi sota för sen. Han kunde inte somna :s vid 20 tiden somnade han Äntligen Han sover fortfarande, jag antar att han vaknar om 1timme kanske och vill vara vaken någon timme. Detta är hans middagslur. Men men sånt är livet. Det blir att träna fm sen, om jag ska fortsatta träna. Det var ju jätte skönt, men jag har grymt ont i mitt bäcken :s hade sån himla foglossning med både lucas och Hampus, och ja hampus är ju bara 9veckor. bm sa att det var förtidigt, kanske skulle ha lyssnat på det. Vi kanske får rikta in oss på 1 mars eller nått istället är ju inge bra om jag får ont. Det tar ju ett tag för kroppen att återhämta sig efter fm graviditet också, det måste man ju tänka på. Ne får fortsatta promenera lite istället tror jag.


Lördagen i korthet. Sen frukost. Matade Ha...

200906263282-001 (MMS)

Lördagen i korthet. Sen frukost. Matade Hampus. Dammsög och torkade alla golv. Var och hängde upp två maskiner tvätt. Matade Hampus. Spelade yatzy med Christer och Lucas. Åt lunch. Matade Hampus. Vi tittade på Askungen. var ut med Lucas en stund. matade Hampus. Lagade mat, det vart köttfärsgryta typ. Åt mat. matade Hampus. Var ut på promenad med Sara. Duschade. matade hampus. borstade Lucas tänder. Vräkte massa godis, chips och ostkrokar tills jag nästan spydde. Matade hampus. Beställde kläder, fy på mig. La hampus och gav han mat. Som ni ser består min dag i många mätningar, inte undra på att han växer pojken min :) får se om jag kan sova i natt är sjukt nervös inför morgondagen..


En bild på mig i mina unga dar, minns så v...

jagfind (MMS)

En bild på mig i mina unga dar, minns så väl att vi såg en igelkott den dagen :) ! Idag gjorde vi egen pizza det är ju smaskens, vi brukar köpa färdig deg men jag tycker det är skitäcklig så idag gjorde jag egen deg och jävlar vilken skillnad :p min pizza vart med fetaost, paprika och ananas :) smaskigt värre. Christer vill aldrig mer köpa pizza på pizzerian så jag antar att han gillade pizzan jag gjorde :p han hade salami, paprika , lök och champinjoner på sin och lucas fick med skinka och ost och han åt MASSOR! :) Någon som har förslag på god mat med köttfärs? För det är vad vi gör mat på imorgon. Imorgon är det även lördag och vi får äta godis. Jag har faktiskt ätit 70% choklad denna vecka, jag kan verkligen inte hålla mig från livets goda. Man lever bara en gång.


Min älskade Lucas ännu en gammal bild! .....

20081114471-001 (MMS)

Min älskade Lucas ännu en gammal bild! ..... Idag har vart en dag som jag knappt suttit på mitt arsel. Somnade inte förren 04 imorse, så christer var snäll och lät mig ligga i sängen till 11,30 tiden. Sen vart det frukost för mig och lunch för Lucas. Slappade lite tills Martina kom och vi tog en promenad på dryga timmen, så skönt att komma ut och röra på fläsket. Sen vart det hem och laga superduper god mat. Kycklingfilé med ett täcke av feta ost och oliver, yummi till det vart de en god gratäng med potatis, morot och purjolök. I love! När maten var äten och disken diskad, så tog jag med Lucas ut, vi mötte upp Sara så tog vi en liten kvällspromenad. mellan allt som jag gjort idag har jag ju gett hampus mat och busat med honom <3 men han vill ju mest sova, ialla fall idag. Man mår så grymt bra av att vara ute och gå minst 30 min per dag, ni som inte gör det. Börja redan imorgon, man blir lycklig. Och sen är det hälsosamt också. Ne ska läsa lite i min bok nu "Kärlek och Stålull"! Lev väl mina vänner


Lycklig ja jag är lycklig, ja jag är lyckl...

hampus (MMS)

Lycklig ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag ja jag är lycklig. Man kan ju inte vara annat när man har två underbara söner, älskar dom så otroligt mycket, kärleken till mina barn är så stark så ni anar inte! Livet med barn är inte alltid en dans på rosor, det är trots, starka viljor skrik, gråt och bråk. Men det är också en massa glada skratt, mysiga stunder och mycket kärlek. Det bra väger alltid upp det mindre roliga. Varje dag är ett äventyr med barn, så underbart! Jag skulle kunna krama mina barn hela dagarna, jag vill att de ska få känna och höra hur älskade de är av mig, det betyder mycket! Idag var vi till bvc och mätte och vägde "lill" prinsen som inte är så värst liten. 8 veckor nu och vägde 7205 gram och var 63 cm lång. Han växer så det knakar kan man lungt påstå, 4360 gram när han föddes och var 52cm och det var bara den 5/11. Bvc sköterskan frågade flera ggr om han bara får bröstmjölk och det är ju det enda han får också, och det måste ju vara grymt näringsrik, härligt! Sara och barnen kom hit och lekte när vi kom hem, mycket trevligt med lite besök och Lucas fick leka av sig, det var ju inte igår han lekte med en kompis. Men snart börjar han dagis igen, om det inte går kräksjukan där för då får han vackert stanna hemma längre. När besöket gått hem städade jag undan, dammsög, torkade golv och bytte sängkläder och gardiner. Nu är det bara köket som har julgardinerna kvar och så får det vara ett tag till, vill köpa nya till köket så julgardinerna lär nog få hänga bra länge till. När jag var klar med all städning så gick jag min kvällspromenad, det är så skönt. Imorgon kommer Martina hit och går med mig, skönt med sällskap för omväxlingensskull :p men antagligen blir det promenad på dagen då. jag har ett projekt som jag har tänkt att jag ska ro i land med nu, nu är jag redo :) kanske kommer i en butik nära dig :p . Ne nu är det dags att mata min lilla nattuggla Hampus igen. På återseende.


Vad ska jag säga för att du ska förstå att...

oldlu (MMS)

Vad ska jag säga för att du ska förstå att jag samma väg som dig aldrig kommer att gå. Du har gjort ditt val och så har även jag. Vi går inte längre på samma stig men jag kommer alltid älska dig!! gammal bild på min älskade son Lucas <3


Jag har bestämt mig för att bara äta godis...

20081015229 (MMS)

Jag har bestämt mig för att bara äta godis på lördagar. Så denna dag var början på mitt nya leverne, och jag har faktiskt inte ens tagit en liiten chokladbit idag. Men jag har varit riktigt sugen måste jag säga jag har ju ätit nå godis eller chips varje dag nu länge. Och suget blir som värst när Lucas lagt sig för det är då jag brukar svulla och det har jag fått sota för nu. Jag har fått ett jävligt stort hål i en tand :/ Så är väl dags att börja spara pengar så jag kan laga den. Har inte druckit nå läsk idag heller :) vilket jag också brukar göra varje dag. Har tom varit på öb utan att handla en massa godis jag var skit hungrig när vi var där och skulle lätt ha kunnat tryckt i mig 2 chokladkakor men jag lät bli, poäng till mig! För många år sedan hade jag godisförbud och fick då 2tusen för ett år men vem skulle kunna ge mig dom pengarna nu? Kanske ska fråga mamma och pappa igen haha. Väldigt många som ska börja banta detta år, det skiter jag i. Jag får inte ens banta eftersom jag ammar. Idag var vi in och tog kort till tidningen, undrar vilken dag vi blir med.. Kom på att jag glömde skriva vilket datum Hampus föddes, snacka om att man glömmer mycket när man ammar. Vi har haft en rätt jobbig dag då hampus vägrat sova, till slut blir han så trött så han bara skriker och till slut somnar och sover i max 30min yeah. Hoppas natten blir bättre, jag är trött då han vaknade redan 04 imorse och har hållt på så hela dagen. Vägra sova! Imorgon ska jag och Lucas leka med bilar ska spela lite yatzy då också hade jag tänkt :) Lucas vinner jämt. Han har sådan tur. Om det inte är alltför kallt ska vi nog ta oss ut och åka bob också :)! Köpte nya gardiner idag och nya lampskärmar snorgröna skärmar och vit/rosa/gröna paneler vart riktigt bra. Jag har kommit in i inreda fasen igen. Nu ska jag kika blocket :p tack och hej.


2010 var ett år i lyckans tecken. En lycka...

20101222740 (MMS)

2010 var ett år i lyckans tecken. En lyckad graviditet, och våran älskade prins Hampus kom ut <3 Träffade en massa nya vänner :) men 2010 var inte bara lycka, christers farmor dog och en brukare dog också, dessa två dog samma dag och hade begravning samma dag och samma tid det kändes lite mysko må jag säga. Jag hoppas att nästa år blir helt underbart att allt kommer gå som jag vill :p Att jag blir rik och kan köpa ett mysigt hus i sundborn.. Nej det vet jag ju att inte kommer ske, men man ska aldrig sluta drömma mina vänner. Nyårsafton firade vi in hela familjen + min lillebror Rasmus. Vi väckte Lucas strax innan tolvslaget som jag lovat honom, han flög nästan ur sängen. Vi skålade in det nya året i pommac för som vanligt var jag ju självklart nykter. Sen spelade jag och Lucas en omgång yatzy och den ungen har sånt flyt han vinner jämt. På dagen idag var jag och Lucas ut och åkte bob det är ju såå roligt :p sen lekte vi sjörövare på en stor snöhög det var så roligt så. Nu sover båda barnen igen och jag kanske också borde göra det?! Jag är mest sugen på att röja bort allt julpynt och julgranen men det får jag visst inte göra för Lucas ännu, så jag får stå ut i några dagar till, vet inte vad som hänt med mig jag brukar ju ha kvar julpyntet till påsk typ. Men nu vill jag upp med vårgardiner och ha fräscht här hemma. Men det är väl tyvär långt kvar till våren kommer också. Nej detta får räcka ska skriva en nyårskrönika någon dag. Puss


Testar om min text syns

20101229814 (MMS)

Testar om min text syns


RSS 2.0